Om firmaet

Over 25 års erfaring i dækbranchen!

Firmaet ejes og drives af mig; Jes Jakobi Ougaard.Jes Jakobi Ougaard

Jeg var i 70’erne og 80’erne ansat i Søværnet og i Militærpolitiet. Senere var jeg en årrække i det civile politi, dels i København og dels i Køge. Efter 16 år i politiet gik jeg i 1997 ind i dækbranchen, hvor jeg blev ansat hos et stort landsdækkende dækfirma. Der gik ikke længe inden jeg indså potentialet og fordelene ved selv at importere dæk og fælge, og jeg valgte derfor at starte mit eget firma op i 2001. Jeg havde i starten sideløbende job hos et par andre store grossister i dækbranchen, men jeg har siden helliget mig mit eget firma på fuld tid.

Mit speciale er også motorcykeldæk:    -På grund af min egen store interesse for motorcykler, har jeg gennem de senere år udviklet kontakterne inden for motorcykeldæk, således at jeg i dag kan skaffe stort set alle fabrikater/typer  af motorcykeldæk  til konkurrencedygtige priser.

Min monteringslinie på værkstedet inkluderer bla. en Hoffmann elektronisk afbalanceringsmaskine specifikt til motorcykelhjul.

Igennem årene har jeg solgt alt fra trillebørsdæk til traktordæk, og jeg er altid klar til også at finde en løsning til netop dit dæk-behov!